20 de intrebari pe care manualele si profesorii de istorie refuza sa le explice

In: Dezvoltare Personala
.

Exista foarte multe neconcordante intre realitate si realitatea manualelor de istorie. De fapt, sistemul traditional de invatamant ne forteaza sa credem ca istoria omului dateaza de 8.000 de ani, in timp ce majoritatea texterlor religioase atesta existenta fiintelor umane ca fiind veche de doar 6000 de ani. Pare mai mult decat eviden ca aceasta este o incercare nereusita de a ascude adevarata istorie. Pana la urma adevarul va iesi la iveala. 

In ciuda faptului ca poate exista posibilitatea ca tu sa nu fii de acord cu unele dintre urmatoarele intrebari, incearca sa le privesti cu o minte deschisa. Spre sfarsitul articolului iti vei putea da seama ca istoria pe care am invatat-o cei mai multi dintre noi, oameni obisnuiti, este una diferita de cea reala.

Citeste si   Va fi rezolvat vreodata MISTERUL AVIONULUI MH370 MALAYSIA AIRLINES? Ce au descoperit recent SPECIALISTII!

O harta desenata pe pielea unei gazele a fost descoperita in anul 1929 intr-o regiune neinghetata a Antarcticii. Harta a fost elaborata in anul 1513 de catre Piri Reis, un personaj cunoscut ce a avut acces privilegiat la Biblioteca Imperiala a Constantinopolului. Printre continutul hartii, s-au desoperit declaratii ale lui Reis prin care el declara ca a alcatuit aceste date cu ajutorul unui mult mai mare numar de harti sursa, printre acestea aflandu-se unele care datau din anul 4 I.Hr. si chiar mai devreme. Cartile noastre de istorie sustin ca Antarctica a fost descoperita de catre capitanul James Cook in timp ce traversa Cercul Antarctic alaturi de navele “HMS Resolution and Adventure” la data de 17 ianuarie 1773.

Citeste si   VIDEO Cum s-au schimbat GRANITELE EUROPENE! 1.000 de ani de ISTORIE In 3 minute!

1. Cum a cunoscut Piri Reis Antarctica cu cateva sute de ani inainte de “descoperirea” faimoasa a capitanului James Cook.

Ultima oara cand Antarctica nu s-a aflat sub dominatia ghetarilor a fost in anul 4000 I.Hr., asa ca…

2. De unde a obtinut Biblioteca Imperiala a Constantinopolului acele informatii si cine este responsabil de acele harti si detalii?

Citeste si   Tu stii istoria locului in care te-ai nascut? De unde vine denumirea fiecarui judet din Romania!

O mica figurina din lut a fost adusa la suprafata, alaturi de mormane intregi de pamant, in timpul marilor foraje din Nampa, Idaho, in anul 1889. Obiectul are o marime de peste 2 centrimetii si are un picior rupt de la genunchi. Cunoscandu-se foarte clar anul in care teritoriul american a fost populat:

3. Exista oare posibilitatea ca omenirea sa fii aflat pe acel teritoriu cu mult inainte de trecutul inregistrat?

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close