20 dintre studiile care confirma capacitatea cannabisului de a trata majoritatea tipurilor de cancer

In: Sanatate

Persoanele care se opun utilizarii canabisului in scopuri medicale nu-si bazeaza credintele pe anumite dovezi stiintifice. Stigmatul negativ pe care l-a primit aceasta planta se datoreaza presupunerilor potrivit carora aceasta planta ar avea efecte psihotrope, cu toate ca dovezile stiintifice care ar trebui sa ateste acest lucru nu prea exista. Cu toate acestea, consumul de canabis a fost recent in colimatorul centrelor de cercetare medicala si este considerat ca fiind un potential tratament impotriva cancerului

Citeste si   Revolta unui medic care a vazut cum mor copiii cu rujeola! "Cand vezi un copil ca sufera si moare, vrei sa-i faci pe cei responsabili sa plateasca!"

Aceasta planta este un bun exemplu al modului in care mintea umana este programata si conditionata sa creada ceva. Crescand, ne-a fost inoculata ideea – “Drogurile sunt rele!” – cu toate acestea, nu toate substentele care au fost etichetate ca fiind “droguri” de catre guvern sunt daunatoare. Mai multe substante sunt etichetate ca fiind “droguri”, scopul din spatele acestor etichetari fiind protejarea intereselor corporatiste. Un exemplu poate fi observat in industria de automobile si in industria energetica. O masina facuta din canepa este mai puternica decat una facuta din otel si in plus, aceasta poate fi alimentata prin intermediul combustibililor din canepa. Henry Ford a demonstrat acest lucru in urma cu foarte multi ani. De fapt, canepa are peste 50.000 de utilizari!

Citeste si   Scapa de durerile la genunchi si articulare fara sa mergi la doctor! Reteta naturala care iti ia durerea cu mana intr-o zi!

Citeste mai mult pe e-dimineata.ro!

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close