7 trucuri sa renunti la OTRAVA pe care o mananci in fiecare zi!

In: Sanatate

Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus, renuntarea totala la zahar poate fi una dintre cele mai bune modalitati prin care sa-ti atingi acest obiectiv.

De altfel, multi nutritionisti ofera acest sfat insa nu toata lumea il accepta. Poate fi si cazul tau daca bei ceaiul indulcit cu miere dimineata, consumi ciocolata neagra dupa amiaza plus alte dulciuri la cina. Poate ca consideri ca tu consumi „zahar sanatos” insa zaharul este zahar indiferent de forma sub care vine. Daca gandul de a renunta la dulciuri ti se pare, acum, de neconceput ai putea incerca sub forma de experiment ca timp de cateva saptamani sa nu consumi absolut deloc zahar.

Citeste si   Adevarul dureros despre cancer! Este o condamnare la moarte in Romania!

Iata 7 trucuri sa renunti la zahar incepand de azi.

Nu mai consuma suc de fructe si fructe uscate

Un pahar de suc de mere, spre exemplu, contine aceeasi cantitate de zahar precum unul de cola. Adica aproximativ 12 lingurite. Iar fructele uscate contin 70% zahar. „O, dar zaharul din fructe este natural”, ai putea sustine. Da, dar la fel este si petroLul si nu-l servesti la micul dejun. Doar pentru ca ceva este natural nu inseamna ca trebuie sa-l si consumi. Fructe sunt bogate in zahar. Tocmai de aceea este recomandat sa mananci fructul in totalitate, cu fibrele si apa din el intacte astfel incat corpul tau sa poata metaboliza fructoza. Atunci cand fibrele si apa sunt inlaturate, cum se intampla in cazul sucului si al fructelor uscate, ramai doar cu zaharul pe care sistemul digestiv nu-l poate procesa. Ce mai bun sfat? Opteaza pentru produsele cu fructoza scazuta precum fructele de padure sau kiwi.

Citeste si   Alarmant! Fructele si legumele care ajung pe mesele noastre sunt otravitoare

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close