A stopat cancerul cu ajutorul unui aliment banal si a schimbat stilul de viata radical! Doctorii ii mai dadeau doar cinci ani de viata

In: Sanatate

O tanara din Anglia a uimit lumea medicala cu care a invins un cancer in faza avansata. Medicii i-au transmis ca mai are de trait doar cinci ani.

Candice-Marie Fox, din Anglia, a fost diagnosticata in 2011 cu cancer tiroidian. Inainte sa descopere tratamentul minune, ea a suferit o operatie prin care i-a inlaturat 20 de noduli cancerigeni de la gat, insa la putin timp dupa interventia chirurgicala cancerul a revenit.

Citeste si   Cancer prin Lege! Guvernul ne omoara cu zile impunandu-ne acest aliment!

Candice a declarat pentru Dailystar.co.uk ca a invins cancerul cu ajutorul ananasului. Tanara sustine ca dupa ce a inceput sa cosume aceste fructe a inceput sa se simta mai bine si chiar sa scape de boala.

Si-a schimbat radical stilul de viata

A inceput sa consume zilnic ananas, grefe, lamai, kiwi si banane. Alte modificari benefice pe care le-a facut in viata sa sunt: renuntarea la tutun, alcool, a inceput sa faca yoga, s-a despartit de sotul ei timp de doi ani, a incercat sa aiba o gandire pozitiva, meditatii, dar si dansuri si ore de ras .

Citeste si   Robin Gibb din Bee Gees a murit la 62 de ani

„Am scapat de tot ce era negativ si nociv in viata mea. Dupa sase luni, cancerul aproape ca disparuse si am devenit mult mai fericita pentru viata pe care o am”, a mai declarat Candice.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close