Aceasta FETITA va trai 105 ani! Cum explica medicii situatia!

In: Stirile zilei, World

Aceasta fetita s-a nascut anul trecut intr-o regiune din Marea Britanie, unde speranta de viata la nastere depaseste 100 de ani.

Blondina de sapte luni a avut norocul sa se nasca intr-o suburbie linistita din Northumberland, in nord-estul Angliei, unde speranta de viata a femeilor este cea mai ridicata din intreaga tara.


Citeste si   MIRACOL dupa zece ani: FETITA care s-a pierdut la TSUNAMI-ul din Indonezia si-a regasit FAMILIA!

Fetele nascute aici pot ajunge sa traiasca si 105 ani, potrivit unui studiu efectuat de Institutul de Sanatate Publica din Anglia. Specialistii nu au o explicatie clara a fenomenului si spun insa ca datele ar trebui private cu precautie. Speranta medie de viata la nivelul tarii este mult mai scazuta: 82 de ani pentru femei si 79, pentru barbati.

„Sunt incantata ca fiica mea va trai 105 ani. Imaginati-va doar cate lucruri are timp sa faca in cei extra 20 de ani..Sa calatoreasca si sa-si indeplineasca visurile”, spune mama fetitei, pentru telegraph.co.uk.

Speranta de viata a crescut cu 30 de ani, atat in cazul femeilor, cat si al barbatilor, in ultimul secol, in special datorita progreselor inregistrate de medicina.

Citeste si   MOMENT SOCANT: O fetita de noua ani isi impusca instructorul in cap cu o arma automata! VIDEO

Sursa: realitatea.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close