Actualul sistem de guvernare, bani, educatie si religie se cam clatina! Pana cand o mai tinem asa?

In: Opinii

Astrologii spun ca reperele lumii in care traim se vor schimba, iar totul este scris in stele. Inainte de a aparea noua mentalitate a umanitatii se va prabusi actualul sistem de guvernare, bani, educatie si religie.

Daca esti una dintre acele persoane care nu tin seama de astrologie, atunci ia aminte ca astrologia ne arata cum ciclurile se repeta in timp ce au loc anumite aliniamente care aduc schimbari specifice. Cei de la putere se bazeaza pe astrologi atunci cand iau decizii. Cunoscand acest lucru, ne putem imagina ceea ce planuiesc si cum pot incerca sa isi atinga obiectivele. Totul se invarte in jurul cercurilor timpului si energiilor care sunt asociate cu anumite cicluri speciale, noteaza Observator.tv.


De exemplu, Pluto este in Capricorn pana in 2023. Ultima data cand aceasta aliniere rara a avut loc a fost in 1776, anul Revolutiei Americane. Uita-te in jur. Ce se intampla? Au loc REVOLUTII in multe tari.

In 2010 a existat o alta aliniere rara care s-a mai intamplat in 1960 in timpul Verii Iubirii. Stiam despre aceasta aliniere in 2008 si i-am spus fiicei mele sa se astepte sa vada oameni purtand cravata colorata in urmatorii cativa ani si chiar asa a si fost.

Trebuie sa facem cativa pasi inapoi pentru a putea realiza pasi uriasi inainte. Ceea ce vom putea vedea va fi o implozie a guvernului, a educatiei, banilor si religiei culminand in anul 2023; aceasta actiune incepand deja.

Loading...

In astrologie, Scorpionul detine casa mortii si a renasterii. Este foarte posibil ca petrodollar sa se prabuseasca, desi persoanele care locuiesc in SUA vor fi ultimele care vor afla pentru ca puterea vrea sa mentina iluzia ca au controlul asupra acestei actiuni.













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close