Adevarul despre cancer a iesit la iveala! Un laureat al premiului Nobel pentru medicina a descoperit cauza cumplitei boli!

In: Sanatate

Harald zur Hausen (n. 11 martie 1936, Gelsenkirchen, Germania) este un medic german, laureat al Premiului Nobel pentru Medicina in 2008 : „Eu cred ca animalele domestice pot fi o cauza directa a cancerului de colon la om. Avem date experimentale care sustin aceasta ipoteza. Cu toate acestea, acest lucru ramane sa fie confirmat „.

El a declarat ca virusul intalnit in randul vacilor poate duce la aparitia cancerului de colon.


Dupa aceasta declaratie a germanului, multi oameni de stiinta au avertizat cu privire la consumul de carne rosie deoarece poate fi provocatoare de cancer de colon. Doctorul Horald a sustinut ca si laptele de vaca poate fi periculos. Experimentul s-a realizat prin prepararea pe gratar deoarece in aceasta forma apar carcinogenii. Dar pshihologul a mentionat ca problema se pune si la carnea de peste sau de pui pe gratar.

Citeste si   Orasul in care nimeni nu iese din casa de ani de zile. Motivul este incredibil!

Tot el a declarat si faptul ca in Mongolia carnea rosie nu este consumata astfel ca cancerul de colon este extrem de rar.

Omul de stiinta a spus ca in Asia cancerul de colon nu este intalnit deoarece lumea nu consuma nici lapte de vaca sau alte produse lactate. Un risc crescut pentru cancerul colorectal a fost raportata in mod constant pentru consumul pentru un timp indelungat de carne rosie fiarta si prelucrata.

Citeste si   Reteta secreta a yoghinilor care distruge cancerul!

Acest lucru a fost frecvent atribuita agentilor cancerigeni chimici care apar in timpul procesului de preparare a carnii. Consumul de peste sau de carne de pasare, aparent nu creste riscul, desi au concentratiile similare sau mai mari de substante cancerigene. Psihologul Hauren a publicat in International Journal of Cancer un raport care a demonstrat depistarea unui virus carcinogen necunoscut in laptele de vaca.

Citeste si   Mihaela Bilic dezvaluie "secretul tineretii fara batranete"! Ce rol are mancarea?

Meritul lui Harald zur Hausen a constat in descoperirea legaturii dintre virusul HPV (virusul papilomului uman) si cancerul de cervical. in urma cu 32 de ani, el a publicat o ampla lucrare in care a aratat ca anumite tipuri ale virusului papilomului joaca un rol important in cancerul cervical, arata bzi.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close