Adevarul despre EXTRATERESTRI: Puterea in SUA, detinuta de o RASA de extraterestri! VIDEO

In: Stirile zilei, Tech

Existenta extraterestrilor, din nou subiect de discutie pe plan mondial, dupa ce Edward Snowden a prezentat serviciilor speciale ruse dovezi despre existenta unei rase extraterestre pe Terra, ba mai mult a prezentat ipoteza potrivit careia America este condusa de o rasa de extraterestri inca de la mijlocul secolului trecut.

Mai multe informatii au ajuns in presa straina inca saptamana trecuta, dupa ce agentia iraniana de stiri Fars a preluat un articol de pe site-ul whatdoesitmean.com.

Citeste si   TOP Zece AVIOANE pe care OAMENII le cred EXTRATERESTRE!

Un obiect zburator

Acest site a fost primul care a intrat in posesia unor asemenea informatii. Potrivit documentelor, puterea in SUA nu este detinuta de actualele autoritati, ci de o rasa de extraterestri. De asemenea, ca urmare a „esecului” Germaniei naziste in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, extraterestrii, care i-au ajutat pe nazisti sa ajunga la putere, au trecut Atlanticul si au preluat controlul asupra Americii, considerand ca aceasta tara are un potential mare.

Acesta este, de fapt, intregul articol. Urmeaza apoi cateva fragmente dintr-un interviu acordat canalului de televiziune Russia Today de catre fostul ministru canadian al Apararii. Paul Hellyer spune ca este „absolut sigur de existenta extraterestrilor pe Pamant” si ca a reusit sa vada un obiect zburator neidentificat. Mai mult, fostul ministru afirma cu toata seriozitatea ca, in prezent, pe Terra sunt intre 2 si 12 specii de extrateristri.

Citeste si   Sfaturile NASA: GUVERNELE trebuie sa se PREGATEASCA pentru ce este mai RAU!

Se mai vorbeste si despre „o federatie extraterestra care reuneste toate speciile”!, iar comentariile nu au intarziat sa apara, vorbindu-se despre gfaptul ca „domnul Hellyer este fan al Star Wars, seria de filme realizate de George Lucas”.

Sursa: evz.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
6 thoughts on “Adevarul despre EXTRATERESTRI: Puterea in SUA, detinuta de o RASA de extraterestri! VIDEO

E fake videoclipul, e alta voce pusa peste videoclip. Mai iesiti si voi din casa

Da… Extraterestrii sunt printre noi si îi putem recunoaste relaxat: scriu „extraterestri” cand trebuie sa articuleze cu inca un i ca sa fie extraterestrii. …

De ce nu v-ati informat inainte de a posta comentariul? Exista numeroase articole si filme cu si despre declaratiile ministrului Hellyer. Si de ce jigniti? (Se pare ca v-ati ales bine numele.)

Da, si Medvedev a declarat lucru asta, ca extraterestri ar fi printre noi. Chiar cred ca extraterestri exista, dar ca in America ar fi nus ce rasa ..etc, astea pot fi si pastile magice pentru fraieri, si cred ca sunt ami mult luptele lor. Si personal nu am incredere in Snowden. Exista multe suspiciuni ca ar fi un spion platit de chinezi, a turnat secretele de stat americane… Cert este ca totul este un jos si trebuie sa fim atenti ce credem.

„Extratereştrii sunt de ceva timp printre noi. Nu vă pot spune exact câţi sunt. Nu putem vorbi despre acest lucru fără a provoca panică, dar dacă veţi urmări filmul ”Men in Black” veţi înţelege că aceasta este o realitate”, a declarat Medvedev,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close