Adevarul despre intepaturile la inima! Ce trebuie sa faci instant!

In: Sanatate
.

Intepaturile de inima sunt frecvente, dar in majoritatea cazurilor sunt inofensive. Stresul, lipsa de calciu si spasmosfilia, efortul fizic si intelectual intens, dar si mesele copioase pot provoca intepaturi scurte de inima, palpitatii si dificultati respiratorii. in celelalte cazuri poate fi vorba despre dureri intercostale si boli pulmonare.

Atacuri de panica si de inima
„Stresul, emotiile puternice, examenele, supararile sunt responsabile, de cele mai multe ori, de intepaturile de inima specifice tineretii. Aceste manifestari nu sunt periculoase si cedeaza dupa administrarea calmantelor, anxioliticelor. Apa cu zahar este un mit si este eficienta doar in caz de hipoglicemie, in acele momente important este ca pacientul sa ramana nemiscat”, explica conf. dr Florin Mitu.

Citeste si   Cum este manipulata societatea prin medicamente, bauturi si mancarea de zi cu zi!

In cazul in care intepaturile de inima sunt provocate de spasmofilie sau de atacuri de panica, se va trata lipsa de calciu si de magneziu, minerale necesare unei contractii normale a muschiului inimii.

De asemenea, intepaturile de inima pot fi simptome ale bolilor endocrine, in special hipertiroidie, dar si ale bolilor pulmonare, precum pneumoniile, bronsitele si bronhopneumoniile. Aceste afectiuni nu trebuie neglijate, intrucat pot degenera in miocardita, inflamatie a muschiului inimii care, netratata corect, poate duce la insuficienta cardiaca.

Citeste si   MIRODENIA MEDICAMENT si zecile de afectiuni pe care le combate! Folosesti aceasta PLANTA in mancare?

Risc pentru soferi si cei care stau mult timp la birou

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close