Adevarul despre personalitatea lui Donald Trump a iesit la iveala! Raspunsul te va pune pe ganduri!

In: World

Noul presedinte ale SUA este un lider siret, energic si cu o conceptie exagerata despre sine, afirma grafologii spanioli. O energie enorma care poate ajunge pana la brutalitate.

O autoafirmare continua, o atitudine beligeranta dispusa la confruntare, o marcata ambivalenta care-l poate face sa convietuieasca in diverse lumi in acelasi timp. Traieste cu aceeasi intensitate si ferocitate in lumea ideilor, dar si a aspectelor materiale si placute ale vietii.

Citeste si   Elementele care te ajuta sa citesti personalitatile false inca de la prima intalnire!

Firma de Donald Trump

Intreaga sa viata este un exercitiu de vointa de fier pentru a face ceea ce vrea. Specialistii evidentiaza ca toata acea continuitate a miscarii grafice este tensionata, aproape crispata si cu o predominanta totala a unghiurilor, ceea ce vorbeste despre o personalitate foarte reactiva, vicleana, predispusa la lupta si care alimenteaza controversa.

Singura premiza pe care o concepe este victoria si se regenereaza, se alimenteaza si creste in fata opozitiei si a criticii. Astfel, se poate spune ca este vorba despre orgolioasa semnatura a unui lider.

Citeste si   Ce se ascunde diabolic in personalitatea ta?! Calculeaza-ti cifra pacatelor care iti va arata latura intunecata!

Dar si a unui om de stat? Grafologii spun ca nu exista semnale de elaborare de planuri. Nici nu se ancoreaza in trecut, nici nu se indreapta sau gandeste la viitor; doar se autoafirma in prezent. Vom avea timp sa observam totul incepand de vinerea aceasta si pana la finele urmatorilor patru ani.

Citeste si   Testul simplu care iti arata ce caracter ai! Ai curaj sa-l faci!

Sursa: RADOR

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close