Adevarul despre prima limba vorbita! Cum comunicau oamenii in urma cu 8.000 de ani! Vezi asemanarea cu limba romana! Audio

In: World

Un grup de cercetatori, folosindu-se de programe speciale de analizare a sunetelor, au supus analizei forme ale undelor sonore pentru a stabili modul in care ar fi sunat limba mama, vorbita cu peste 8.000 de ani in urma.

Evolutia primei limbi vorbite este unul din factorii cheie care au contribuit la definirea identitatilor nationale. Ideea studiului este aceea de a stabili faptul ca limbile vorbite in intrega lume, cu precadere cele Indo-Europene, au la baza o sursa comuna.


Prin programele utilizate in timpul studiului, cercetatorii modifica sunetele a ceea ce considera acestia ca era limba matena, incercand sa stabileasca sursa de la care au evoluat cele mai populare limbi vorbite in intreaga lume.

Se pare ca limba materna a evoluat de-a lungul timpului in asa fel incat au luat nastere mai mult de 440 de limbi moderne. Din acest mod stravechi de a vorbi au evoluat cele mai multe limbi europene, printre care se numara limba engleza, franceza, spaniola si germana scrie dailymail.co.uk

Spre exemplu, in materialul audio de mai jos, se poate auzi foarte clar cum pronuntia cifrei trei, din limba mama este identica cu cea din limba romana, lucru ce ridica multe intrebari asupra originii limbii pe care o vorbim, arata evz.

Loading...

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close