Afla ce varsta are sufletul tau!

In: Dezvoltare Personala
.

Se spune ca viata este o “calatorie”, “o scoala” si ca fiecare dintre noi ne aflam aici pentru a invata anumite lectii de viata necesare pentru evolutia sufletului nostru.

Te-ai gandit vreodata ca exista posibilitatea ca lectiile pe care le acumulam in acest plan al existentei se vor extinde in alte vieti viitoare? Probabil viata aceasta nu este singura “calatorie”, sigura “scoala” la care vom merge.

Citeste si   Acesta este un subiect tabu in cultura occidentala: Invata cum sa lucrezi cu entitatile din preajma ta! Nu te speria... te pot face mai puternic!

Exista posibilitatea ca reincarnarea, de asemenea cunoscuta si sub denumirea de metempsihoza, este responsabila pentru toata gama extraordinara de opinii, de motivatii instinctuale sau de decizii esentiale pe care le facem in viata?

 

1. Sufletul Nou-nascut

Scopul principal: De a fi in viata.

Lectiile fundamentale: competente de viata, supravietuire, mortalitate, aspectele fizice ale existentei.

Citeste si   Stii pe cineva cu sufletul “inghetat” de egoism si intunecat de lacomie? Trimite-i aceasta pilda care il poate salva!

Comparatia de varsta: 1-4 de ani

Caracteristici cheie: curat, jucaus, nesofisticat, precaut, copilaros, dependent de grup.

Adesea, acesti oameni sunt priviti de cei din jurul lor ca fiind ingnorati, copilarosi, inocenti in fata complexitatilor vietii. Dotati cu o intelegere foarte simplista asupra vietii si cu o atitudine foarte sincera fata de viata, acestia gasesc destul de dificila misiunea de a se adapta la o “societate civilizata”. Aceste persoane prefera mediul familial, grupurile de prieteni si locurile prietenoase.

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close