Americanii stau cu ochii pe Ministerul Justitiei! Ce i-a transmis ambasadorului Klemm ministrul Birchall

In: Stirile zilei

Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, s-a dus marti la Ministerul Justitiei, unde Ana Birchall i-a transmis ca „obiectivul nostru este de a iesi din Mecanismul de Cooperare si Verificare in cel mai scurt timp posibil”.

Ministrul interimar roman a transmis ca Guvernul sustine neconditionat lupta impotriva coruptiei si eforturile de consolidare a statului de drept, reiterand in acelasi context importanta respectarii drepturilor si a libertatilor fundamentale ale omului, potrivit unui comunicat al MJ.

Citeste si   Dezvaluiri zguduitoare! Criza financiara a fost prelungita ca sa poata fura mai mult!

„Suntem ferm si pe deplin angajati in directia continuarii eforturilor de consolidare a justitiei din Romania, inclusiv in ce priveste legislatia in domeniu, precum si in privinta continuarii si intaririi luptei anti-coruptie, a luptei impotriva crimei organizate, a traficului de persoane si a activitatilor teroriste. In acelasi timp, nu trebuie sa pierdem din vedere ca justitia se face in sala de judecata, exclusiv in baza probelor aflate la dosar. (…) Doresc, in egala masura, sa subliniez importanta asigurarii unui echilibru intre eficienta actului de justitie si respectarea drepturilor fundamentale ale omului”, a declarat Ana Birchall.

Citeste si   Tupeu fara limite marca PSD! Consiliera ministrului de Interne, pensionara la 44 de ani, cu un venit de aproape 5.000 de euro!

„Obiectivul nostru este de a iesi din Mecanismul de Cooperare si Verificare in cel mai scurt timp posibil, ca o confirmare a eforturilor depuse cu succes de catre Romania in ce priveste reformele din justitie, precum si tinand cont de faptul ca tara noastra a indeplinit majoritatea angajamentelor prevazute in cadrul acestui mecanism”, a spus ministrul interimar al Justitiei.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close