Andre Ward îl înţeapă pe Lucian Bute: S-a crezut prea bun! – Cap Limpede

Andre Ward îl înţeapă pe Lucian Bute: S-a crezut prea bun!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

  Înfrângerea lui Lucian Bute în faţa lui Carl Froch i-a făcut pe adversarii săi să salte de bucurie. Printre aceştia se află şi Andre Ward, câştigătorul turneului Super Six.

Ward l-a ironizat pe pugilistul român în cadrul unei conferinţe de presă, spunând că Bute a pierdut pentru că s-a crezut prea bun.

„Lucian a fost afectat de faptul că a luptat la Notthingam, dar el a permis să fie pus sub această presiune. Din cine ştie ce motiv nu a participat la turneul Super Six, iar cînd acesta s-a încheiat fanii au pus presiune pe el să se lupte cu cineva important. Cred că a făcut o greşeală că a mers acasă la Froch. A vrut să dovedească ceva şi totul s-a întors împotriva lui”, a declarat Ward.

Apoi, Ward a continuat în aceeaşi manieră să-l înţepe pe Lucian Bute„Cred că planul său de joc a fost greşit. Ştiţi care e treaba? El s-a obşinuit să boxeze cu adversari de nivelul al treilea şi a crezut că este cu adevarat bun după ce i-a făcut KO. Poate o lovi bine, dar nu toţi cad cînd îi loveşti. Bute şi-a ales momentul prost să-l întîlneasca pe Froch, care s-a dovedit mai puternic decît credea”, a conchis Andre Ward.

Loading...

sursa: 24s.ro


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close