Andreea Marin, mesaj catre toate femeile! „Trei ani mi-a luat sa ma vindec dupa ce am folosit un produs cosmetic cumparat de pe internet” – Cap Limpede

Andreea Marin, mesaj catre toate femeile! „Trei ani mi-a luat sa ma vindec dupa ce am folosit un produs cosmetic cumparat de pe internet”

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

 

Va spun sincer, mi-e teama sa fac recomandari de produse din postura in care ma aflu. O singura recomandare facuta gresit, care aduce neplaceri celor care imi urmeaza sfatul, pentru un contract pe termen scurt, imi taie craca de sub picioare. imi pierd pentru totdeauna credibilitatea”, a spus vedeta, amintind de faptul ca ea a suferit enorm dupa ce a folosit o crema cumparata de pe internet, pentru care nu avea recomandarea unui medic dermatolog.

Loading...

”Eu nu mai incerc pe pielea mea produse de cosmetica. Am cumparat un produs de pe internet, cu recomandari foarte bune, care avea trecute si posibile efecte adverse insa eu nu credeam ca o sa fiu acel 1 la un milion care poate avea reactii. Iar dupa acel expriment mi-au trebuit trei ani sa ma vindec. Am vazut cum e sa nu tii cont, sa nu fii bine informat, ca te iei dupa recomandarile prietenilor fara sa consulti un specialist daca acel produs iti este bun. Mai mult decat atat, sa nu-ti verifici starea de sanatate si sa te gandesti ca ce merge pentru vecina ta sau pentru prietena ta, neaparat merge si pentru tine”, a povestit Andreea Marin, scrie ONE.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close