ANUNTUL NASA care adevereste TOTUL! Universul este plin de EXTRATERESTRI!

In: Stiinta

Agentiei spatiala americana a afirmat ca NASA va cutreiera tot Universul pana va gasi acele forme de viata extraterestre care exista cu siguranta.

Agentia a descoperit deja mai mult de 5000 de planete care pot sustine viata si, potrivit astronomilor, inca mai sunt multe alte de descoperit. Sara Seager, profesor la Institutul de stiinta din  Massachusetts a spus:

„La un moment dat, oamenii vor putea arata catre o stea si vor spune ca acea stea are o planeta ca Pamantul. Astronomii cred cu tarie ca este foarte posibil ca fiecare stea din galaxia noastra are cel putin o planeta”. 

„Tehnologia din ziua de azi ne permite sa vedem daca o stea are una sau mai multe planete pe orbita. Si se poate determina daca planetele sunt la o distanta potrivita de steaua lor pentru a contine apa, ingredientul cheie pentru viata asa cum o stim noi”, a spus John Grunsfeld, astronaut NASA.

„Ceea nu stiam pana acum cinci ani este ca, probabil, peste 10 sau 20 la suta dintre stelele din jurul nostru au planete de dimensiunea Terrei”, a declarat Matt Mountain, de la Institutul de stiinta din Baltimore.

Sursa: bzi.ro

Citeste caplimpede

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close