Anuntul teribil a lui Arafat! Nu va condamnati copiii la moarte!

In: Stirile zilei

Secretarul de stat Raed Arafat atrage atentia, intr-o postare pe Facebook, ca vaccinarea copiilor este vitala. Refuzul de a vaccina copiii este echivalent cu o condamnare la moarte, scrie Raed Arafat.

„Am urmarit inversunarea cu care unele persoane publice fac reclama anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic sa iau o pozitie clara fundamentata pe ce am invatat si pe ce am vazut pe parcursul anilor.
Este incredibil, si chiar extrem de periculos, pentru ca unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice!

Citeste si   Un joc simplu care antreneaza creierul ar putea sa previna o boala necrutatoare!

Ca medic va spun ca cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorita campaniilor de vaccinare. Poliomielita este una dintre bolile erdicate datorita vaccinarii si care a inceput sa re-apara din cauza refuzului unor parinti de a-si vaccina copiii lor! Nu stiu ce poate gandi sau simti un parinte care nu-si vaccineaza copilul cand o sa vada copilul sau mutilat pe viata sau cand o sa-si piarda copilul din cauza unei boli impotriva careia acesta nu a fost vaccinat. Respect parerile altora, insa cand o persoana publica face reclama impotriva vaccinarii trebuie sa vina cu probe stiintifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele in favoarea vaccinarii si nu cele impotriva!

Citeste si   Nucleoplastia, solutia care te poate scapa de hernia de disc in mai putin de o jumatate de ora de la operatie!

Urmariti linkurile de mai jos, chiar daca sunt atipice ca si prezentare, ele zic multe adevaruri despre vaccinare si despre faptul ca vaccinarea copiilor este vitala! Nu cred ca toate statele conspira impotriva cetatenilor lor si nici statul Roman nu conspira impotriva Romanilor si a copiiilor lor! Va rog si va indemn sa va documentati bine inainte de a condamna copilul D-voastra si alti copii cu el la moarte sau la mutilare pe viata!”, scrie Arafat.

Citeste si   Bautura care poate distruge colesterolul si arde grasimea rapid!

https://www.youtube.com/watch?v=tB5DLf1Qt78

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close