APA DE LA ROBINET tot mai PERICULOASA! Ce putem face pentru siguranta noastra? – Cap Limpede

APA DE LA ROBINET tot mai PERICULOASA! Ce putem face pentru siguranta noastra?

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Ne-am invatat cu apa plata dar mancarea o facem tot cu apa de la robinet si nimeni nu stie cat de in siguranta suntem.

Din aceasta cauza specialistii recomanda utilizarea unui filtru special pentru apa care sa indeparteze substantele nocive care vin odata cu aceasta.

Dintre substantele nocive care pot ramane pe vegetale si pe care le introducem astfel in organism mai periculoase sunt azbestul si plumbul (provenite din tevile vechi), clorul aflat in cantitati mari in apa potabila, dar si pesticidele aflate in pamantul in care sunt ingropate tevile de apa potabila si care ajung in acestea prin micile sparturi pe care le are orice teava veche. Ajungem asadar sa spalam fructele pentru a indeparta pesticidele tot cu pesticide.

Aceiasi contaminanti se regasesc si in mancarea gatita pentru care este folosita apa de la robinet, deoarece prin fierbere nu se elimina decat cisturile de Giardia; clorul, sedimentele, metalele grele, azbestul, pesticidele si insecticidele nu se elimina prin fierbere si ajung sa fie introduse in organism impreuna cu mancarea gatita, ceaiul sau cafeaua la care este folosita apa de la robinet.

Loading...

Sursa: cugetliber.ro


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close