Apple face primele dezvaluiri despre smartwatch-ul pe care il va lansa la toamna

In: Tech

Colosul american a anuntat ca pregateste mai multe versiuni ale smartwatch-ului care se vrea a fi un concurent de renume pentru produsele similare ale celor de la Google si Samsung, conform Wall Street Journal.

 


Smartwatch-ul Apple va avea peste 10 senzori, inclusiv pentru a monitoriza sanatatea si activitatea fizica, au spus sursele. Compania americana vrea sa raspunda cu produsul sau criticilor smartwatch-urilor aflate deja pe piata, care afirma ca acestea nu au functii semnificativ diferite de un smartophone.

Apple si-a manifestat interesul pentru monitorizarea starii de sanatate si a activitatii fizice a consumatorilor in luna mai, cand a prezentat o aplicatie numita Health, care ar trebui sa stranga toate datele de acest fel ale utilizatorului intr-un singur loc.

Compania nu a prezentat si un dispozitiv propriu pentru colectarea datelor, alimentand speculatii ca acesta ar urma sa fie introdus la o data ulterioara.

Smartwach-ul ar putea fi lansat incepand din octombrie, in timp ce productia ar trebui sa porneasca in doua sau trei luni, la o fabrica a companiei taiwaneze Quanta Computer, un furnizor al Apple, au spus sursele. Quanta va efectua mai multe probe de productie in luna iulie.

Smartwatch-ul Apple va avea, probabil, mai multe ecrane, a afirmat una dintre sursele Wall Street Journal. O alta sursa, de la un furnizor de componente, a declarat ca livrarile sunt estimate la 10-15 milioane de unitati pana la sfarsitul anului.

Loading...

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close