Arestari in urma unor descinderi din Prahova si Ilfov. Uite ce au cautat anchetatorii!

In: Politia

Cinci persoane au fost retinute in urma decinderilor si sunt acuzate de furturi din locuinte si societati comerciale, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 250.000 de lei.

Cei cinci suspecti fusesera retinuti, joi, de catre politistii prahoveni, in urma a 15 perchezitii facute in judetele Prahova si Ilfov, intr-un dosar privind talharii si furturi.

Citeste si   Pecheziții lângă București: Persoane suspectate de furturi din locuinţe, duse la audieri în urma unor percheziţii

La finalul descinderilor de joi, 14 persoane suspectate ca au legatura cu activitatea gruparii infractionale specializate in talharii si furturi din locuinte si din societati comerciale au fost ridicate si duse la audieri, cinci suspecti fiind retinuti.

De asemenea, ca urmare a perchezitiilor, anchetatorii au ridicat aparate electronice si electrocasnice, dispozitive folosite in constructii, imbracaminte, incaltaminte si diverse documente care urmeaza a fi folosite pentru probarea activitatii infractionale.

Citeste si   Descinderi în locuințe de hakeri în Argeș și Olt

Joi dimineata, politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Prahova, sub coordonarea prim-procurorului de la Parchetul de pe langa Judecatoria Ploiesti, au facut 14 perchezitii domiciliare in localitatile Ploiesti, Barcanesti si Mizil, judetul Prahova si una in judetul Ilfov, la persoane suspectate ca ar fi comis talharii si furturi din locuinte si societati comerciale.

Citeste si   Descinderi în Timiș la persoane suspectate de furturi de cereale

Prejudiciul cauzat este estimat la aproximativ 250.000 de lei.

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close