Arnold Schwarzenegger, convins de Ponta sa vina in Romania! VIDEO

In: Monden, Stirile zilei, Videogalerie

Victor Ponta, aflat in Viena, la Conferinta “Implementarea viitorului sustenabil din punct de vedere energetic”, l-a convins pe Arnold Schwarzenegger sa vina in Romania.

“Am vorbit si l-am convins pe domnul Schwarzenegger sa vina in Romania, pentru ca in spatele celebritatii sale poti prezenta idei extraordinare, cum e aceasta. Si el, de altfel, a spus ca este constient ca e cunoscut in toata lumea din filme, si doreste sa promoveze un subiect foarte important, cel al eficientei energetice”, a scris Victor Ponta pe pagina lui de Facebook.


“Vreau sa ii multumesc premierului Ponta din Romania pentru prezenta lui si pentru interesul sau de a combate incalzirea globala”, a declarat Arnold Schwarzenegger, in cadrul conferintei.

“Faptul ca iau cuvantul dupa Schwarzenegger e ca si cand m-as lupta cu el in filme, asa ca am hotarat sa “Die Fast” si sa tin un discurs scurt (…) I-am zis fiului meu de 10 ani ca merg la Viena sa ma intalnesc cu Arnold Schwarzenegger sa vorbim despre energie. El a zis, bine, intreaba-l despre urmatorul film”, a marturisit Victor Ponta.

31 arnold 31 ponta arnold

Loading...

Sursa: rtv.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close