Arnold Schwarzenegger revine in cinematografe in filmul “Ultima reduta”, din 25 ianuarie in Romania! VIDEO

In: Cinemagia, Stirile zilei, Videogalerie

Arnold Schwarzenegger revine in cinematografe intr-un rol principal, in “Ultima reduta”, un film distribuit de MediaPro Distribution, din 25 ianuarie, in cinematografele din toata tara.

Ca si cand nu ar fi lipsit nici macar o zi de pe marile ecrane, Arnold Schwarzenegger dovedeste ca este mai energic ca oricand si pregatit pentru o actiune antrenanta, plina de urmariri cu masina, batai cu pumnii, explozii si focuri de arma.


“Dupa ce am fost guvernator, m-am gandit ca ma voi intoarce la filmele de actiune treptat, insa n-a fost chiar asa. M-am intors intr-un film in care, de la inceput pana la sfarsit, m-am luptat, m-am catarat, am alergat si am condus masini rapide. Am crezut ca o sa incep mai usor, insa a fost grozav!”, marturiseste actorul.

“Ultima reduta” mai aduce, pe langa revenirea lui Schwarzenegger in rol principal, debutul in limba engleza a regizorului coreean Kim Jee-woon, cunoscut pentru productiile “L-am vazut pe Diavol”, “A Tale of Two Sisters” si “Cel bun, cel rau, cel ciudat”.

Loading...

Sursa: mediafax.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close