Astrologia vedica arata cum poate prospera o familie! Vezi de ce banii casei trebuie sa-i pastreze sotia!

In: Utile

Astrologia vedica care se bazeaza pe Vede, fiind o intelepciune milenara, arata cum poate prospera o familie. Astrologia vedica este o disciplina creata in India antica, exista de peste 5000 de ani si este un sistem diferit fata de tot ce stim despre astrologia vestica traditionala. 

Astrologii vedici sunt de parere ca pentru ca familia sa prospere, banii castigati de barbat, trebuie sa se pastreze la femeie. De ce anume asa si cum contribuie acest fapt la bunastarea familiei?

Citeste si   TOP ZECE MODURI de a castiga bani mai usor in 2014

Iata 5 motive pentru a oferi banii sotiei:

1. Potrivit astrologiei vedice, sotia este asociata cu Lakshmi, zeita prosperitatii si a belsugului. De aceea, e mai bine ca toata prosperitatea si belsugul sa fie in mainile zeitei.

2. Inca stramosii nostri intelepti au observat ca atunci cand barbatul detine banii, el se gandeste mult la ei, ceea ce il impiedica sa castige. Barbatii au nevoie de un cap limpede, o minte clara si o gandire constienta, dar nu de o ratiune incetosata din cauza banilor.

Citeste si   Majoritatea oamenilor risipesc 70% din bani pe trei lucruri! Vezi cum sa-ti asiguri o batranete lipsita de griji!

3. Atunci cand barbatul gestioneaza banii, femeia, nestiind despre cantitatea lor, vrea ca el sa cheltuie tot mai mult pentru ea. Iar daca nu primeste, il califica pe sot ca fiind zgarcit si lacom. Insa cand bugetul familiei este administrat de femeie, atunci incepe ordinea si economia rationala, intrucat din punct de vedere psihic, sotia nu-si mai poate permite ceva in plus, stiind ca ea e cea care trebuie sa imparta banii cu cap.

Citeste si   Ministerul Finanţelor vrea să vândă luna aceasta titluri de stat în valoare de 5 miliarde lei

4. Femeia are niste puteri magice de atragere a banilor. Ea stie cum sa se comporte cu banii la nivel energetic. Majoritatea femeilor sunt mai organizate decat barbatii, ceea ce inseamna ca in bugetul familial va fi intotdeauna ordine, iar banii asta iubesc.

5. Atunci cand o femeie cheltuie banii, ea procedeaza atat de firesc! Astfel, ea devine mai fericita si mai increzatoare, facandu-l fericit si pe sot.

Sursa: eustiu

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close