Atentie! Niciodata sa nu reincalzesti alimente pe care le consumi zilnic! Iti poti otravi familia!

In: Utile

De fiecare data cand iti ramane mancare in plus o pastrezi cu gandul de a mananca mai tarziu. Problemele apar atunci cand aceasta mancare trebuie consumata si va fi reincalzita. Multe dintre alimentele reincalzite isi pierd proprietatile nutritive si isi schimba compozitia devenind toxice.

1. Spanacul

Niciodata sa nu reincalzesti spanacul deja gatit. Acesta trebuie consumat o singura data, imediat dupa ce a fost preparat. Spanacul contine un nivel ridicat de nitrati. Daca il reincalzesti acestia se transforma in nitriti care pot fi cancerigeni pentru corp.

2. Cartofi

Iti ofera un numar impresionant de beneficii, dar daca i-ai pastrat reci timp de o zi sau doua in mod sigur si-au pierdut toate beneficiile impreuna cu valorile nutritive.

3. Oua

Ouale fierte sau prajite reincalzite pot fi letale dace le expui la temperaturi ridicate si le reincalzesti.

4. Pui

Daca mananci pui cu o zi dupa ce a fost preparat te expui unui mare risc deoarece te poti confrunta cu probleme digestive, scrie lyla.

5. Ciuperci

Cand vine vorba de reincalzire, ciupercile pt fi foarte periculoase. Ele trebuiesc consumate imediat dupa ce le prepari, iar in cazul in care iti raman cateva pentru ziua urmatoare, nu le reincalzi deoarece te poti confrunta cu probleme digestive sau chiar afectiuni cardio vasculare.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close