Atentie! WhatsApp este si va ramane gratuit si pe viitor! Nu cadeti in plasa acestor inselatorii!

In: Utile

O noua inselatorie circula pe una din cele mai folosite aplicatii de mesagerie. Serviciul de mesagerie WhatsApp percepea o taxa anuala de 0,99 dolari utilizatorilor, insa hotii au gasit o noua metoda de inselatorie, prin care sa castige bani.

Mai exact, acestia trimit un e-mail sau un mesaj pe WhatsApp prin care ii anunta pe utilizatori ca termenul pana la care vor putea folosi aplicatia gratuit este aproape sa expire, iar pentru a folosi in continuare serviciul trebuie sa plateasca. Taxa de 0,99 dolari perceputa de WhatsApp a fost eliminata in 2016, cand Facebook a preluat serviciul de mesagerie, intr-o tranzactie de 19 miliarde de dolari.

Citeste si   Rasnita pe care toate gospodinele trebuie sa o aiba in casa! Toata familia va veni instant la masa!

Hotii incearca sa va obtina datele bancare si va trimit un link pe care vor sa il accesati. Aici, va vor cere sa introduceti numarul cardului, numele de pe card, data expirarii si codul CVC, cu care va pot folosi apoi cardul pentru a efectua tranzactii online, arata Digi24.

Asadar, daca primiti un astfel de mesaj aveti grija sa nu cadeti in plasa si sa le faceti „cadou” hotilor acces liber la cardul sau datele dumneavoastra.

Citeste si   Cel mai cunoscut politist de pe internet Marian Godina are un mesaj pur romanesc pentru americanii care s-au plans ca "romanii miros urat"! Video

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close