Autostrazile din Romania vor inceta sa fie sat fara caini! Vor fi pazite cu bodyguarzi inarmati

In: Stirile zilei, Transporturi

Autostrazile din Romania vor fi pazite de bodyguarzi inarmati potrivit Companiei de Autostrazi si Drumuri Nationale, care a scos la licitatie serviciile de paza.

Autostrazile vor inceta sa fie sat fara caini incepand de anul viitor. Agenti de paza bine antrenati vor patrula 24 de ore din 24 ca sa fereasca elementele metalice ale autostrazilor de hoti. Iar tentatiile nu lipsesc. Autostrazile au multe componente care sunt furate constant.


“Inseamna zeci de milioane care se aduna pe an numai din furturile acestea si din inlocuire: parapeti, cabluri, din spatiile de servicii. Se fura tot. Chiuvete, wc-uri, absolut tot”, a declarat Mircea Pop, director general al CNADNR.

Tocmai de aceea, sefii de la autostrazi vor agenti de paza antrenati si inarmati, care sa-i sperie pe hoti. Conditiile sunt stricte: antrenamente in sali de forta, sedinte de tragere cu armament si testare psihologica.

“Pentru ca sunt multi hoti pe autostrada si care trebuie invatati odata ca autostrada este un bun public, pentru toata lumea si sa nu-si mai permita sa fure de pe autostrada”, a motiva Pop decizia companiei.

Loading...

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close