Avertisment care provoaca fiori! Specialistii au descoperit ce va ucide viata pe Pamant! – Cap Limpede

Avertisment care provoaca fiori! Specialistii au descoperit ce va ucide viata pe Pamant!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Specialistii Universitatii din Colorado au elaborat un model detaliat al schimbarilor care se vor produce pe Pamant, simulare care a inclus un numar foarte mare de diferiti factori. In urma acestui experiment, oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca peste 1,5 miliarde de ani viata va disparea de pe Planeta albastra.

Astfel, conform calculelor oamenilor de stiinta, Terra va deveni neprimitoare nu din cauza activitatilor omului sau a cataclismelor cosmice cu implicarea unor asteroizi uriasi sau planete-ucigase. Soarele va fi cel care va distruge viata pe Pamant. Specialistii au stabilit ca la fiecare 110 milioane de ani, astrul luminos devine cu 1 grad mai fierbinte.

Prin urmare, peste 1,5 miliarde de ani, intreaga suprafata a Terrei va fi, practic, parjolita, iar apa se va evapora aproape in totalitate. Inainte insa, omenirea va trebui sa traverseze o perioada dificila, cand in Arctica se va instaura o clima tropicala, iar continentele vor fi potopite de ploi interminabile, urmare a evaporarii oceanului mondial, scrie incomemagazine.

Loading...

Oamenii de stiinta considera ca, pe planga schimbarile care vor marca activitatea solara, „groaznicele consecinte” ale incalzirii globale par un fel de parodie ieftina.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close