BABA VANGA a dezvaluit RETETA SECRETA a romanilor pentru vindecare!

In: Sanatate, Stirile zilei

Baba Vanga a dezvaluit reteta miraculoasa pe care o foloseau romanii pe vremuri in orice afectiune.

Descoperirile arheologice au scos la iveala, cateva statuete din lut, datand din secolul al IX-lea, inainte de Hristos, care infatisau barbati si femei, strabatute de meridiane energetice si intepaturi de ac, care se potrivesc 1:1 cu sistemul medicinii traditionale chineze, precum si sapte orificii situate in dreptul chakrelor atat de familiare in Asia.

Citeste si   Adevarul a iesit la iveala! Leacul tinut ascuns de oncologi care trateaza eficient cancerul!

Statuetele se gasesc la Muzeul National de Istorie a Romaniei, precum si laMuzeul Taranului Roman, si sunt cu adevarat surprinzatoare.

Asa cum indienii denumesc traseele bioenergetice, proiectate de care Demiurg la suprafata corpului, nadi, iar chinezii, meridiane, in medicina noastra populare se numesc rauri, demonstrand foarte clar, ca stramosii nostrii, utilizau acupunctura.

Daca adugam si studiile care incearca sa demonstreze ca leaganul civilizatiei actuale este in Carpati si ca de aici a inceput migratia catre Asia, putem intelege de ce referirile la medicina energetica sunt mai vechi decat consemnarile ei in traditia hindusa sau chineza.

Citeste si   Cea mai puternica reteta care iti curata arterele de colesterol!

Continuarea pe doctorsanatate.ro!

Citeste caplimpede

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close