Barack Obama fuma marijuana în tinereţe! Vezi galerie foto cum trage jointul!

In: Stirile zilei, World

 

Barack Obama consuma frecvent marijuana în liceu – aceasta este cea mai recentă acuzaţie lansată în campania electorală din SUA, informaţia apărând într-o carte biografică despre actualul preşedinte al SUA, relatează site-ul postului american ABC.

Peste câteva săptămâni, în Statele Unite va apărea cartea intitulată „Barack Obama: The Story”, o biografie scrisă de David Maraniss. Lucrarea descrie comportamentul pe care actualul preşedinte îl avea în liceu, conţinând detalii despre modul în care acesta fuma marijuana cu prietenii. Cartea va fi publicată abia pe 19 iunie, dar presa americană a obţinut-o deja, iar informaţiile au început să circule.

Citeste si   Sorin Blejnar a fost audiat la DNA in dosarul disparitiei lui Codrut Marta! Vezi VIDEO

La pagina 293, cartea conţine detalii despre prietenii din liceu ai lui Obama, grupul fiind poreclit „Choom Gang” („Gaşca de fumători”), de la un verb care înseamnă „a fuma marijuana”.

„Ca membru al Choom Gang, Barry Obama iniţiase noi moduri de fumare a marijuanei. Primul era ‘AT’, prescurtarea de la ‘absorţie totală'”, o referire la inhalarea totală a fumului ţigărilor de marijuana, scrie David Maraniss.

Dezvăluirile despre comportamentul din tinereţe al lui Obama sunt parte a acuzaţiilor şi criticilor din campania electorală dinaintea scrutinului prezidenţial din noiembrie, în care actualul preşedinte candidează pentru un nou mandat.

Citeste si   Lovitura de teatru: Biroul Electoral Central are numai 15,7 milioane de alegatori in liste! VEZI FOTO

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close