Basescu nu se teme de o noua suspendare: Ii spun premierul Ponta: eu voi vota PMP si voi face declaratii publice in care nu voi ascunde aceasta optiune

In: Politic, Stirile zilei

Intrebat luni daca ii este teama de o noua suspendare din functie, presedintele Traian Basescu a raspuns: „Nu”. El a continuat:

„Ii spun premierul Ponta: eu voi vota PMP si voi face declaratii publice in care nu voi ascunde aceasta optiune”, a afirmat Basescu, precizand ca „tentatia” premierului Victor Ponta de a folosi statul in batalia politica este „evidenta”. „Uitati-va ce face cu Corpul de control. Este un om cu ambitii nemasurate si vrea sa fie omul Alpha ca putere in establishmentul de stat al Romaniei, ceea ce nu e bine, pentru ca se pierde echilibrul intre puteri”, a mai comentat Traian Basescu la Adevarul Live.

Liderul PSD Victor Ponta a reiterat faptul ca va fi declansata procedura de suspendare a presedintelui Traian Basescu daca Curtea Constitutionala decide ca nu poate face campanie electorala, dar acesta continua astfel de actiuni, adaugand ca, de data aceasta, niciun partener european nu il va mai apara pe Basescu.

Citeste si   Senatorii au talent: Balada unui senator pentru Victor Ponta!

Guvernul a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu implicarea presedintelui Traian Basescu in campania electorala.

Premierul Victor Ponta arata in sesizarea transmisa Curtii Constitutionale ca presedintele Traian Basescu, in repetate randuri, cu ocazia unor evenimente publice, si-a manifestat sustinerea pentru un anumit partid politic, atitudinea sefului statului concretizandu-se atat prin nominalizarea directa a partidului politic pe care il va vota, cat si prin popularizarea activa a insemnelor electorale ale acestei formatiuni politice, respectiv Partidul Miscarea Populara.

Citeste si   Traian Basescu isi da demisia daca nu se valideaza Referendumul! Citeste in ce conditii!

Presedintele Traian Basescu a declarat, la Gandul Live, ca in mod categoric nu a incalcat legea fundamentala si a facut referire la avizul Curtii din 2007, care spune ca „presedintele nu vine din nori”.













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close