Black Friday devine Black fraier-day! Vezi VIDEO cu CAMERA ASCUNSA!

In: Social, Stirile zilei, Videogalerie

Black Friday devine Black fraier-day, dovada sta un material filmat de o echipa Romania TV cu camera ascunsa.

Primul magazin in care am intrat ne-a scos din cap teoria preturilor exagerat de mici. Vanzatorul pe care l-am abordat mai ca nu a ras de noi. Intrebat daca vor fi reduceri de pana la 70% asa cum spune in reclama, vanzatorul a raspuns: „pana la 70% sunt reduse produse care vor fi unul sau maximum doua pe stoc si reducerea nu poate sa fie mai mare de 25-30%. Pana la urma si la urma, e si profitul! Vor fi reduceri…teoretic. Practic…aici e mai greu. Chestia asta a fost furata de la americani. La americani, da! Sunt reduceri pana la 90 la suta!”.


Si vanzatorul isi anunta clientul sa nu se astepte sa gaseasca la reduceri configuratii de top, brand-uri.

„Or sa intre produse mai low-cost”, spune vanzatorul.

In cautarea super-reducerilor din reclame, reporterul Romania TV si-a incercat norocul si in alt magazin. Din pacate, si de aici a plecat dezamagiti.

„Imprimanta de 280 de RON pe net se vindea in magazin cu 330 RON si puneau o reducere „doar astazi si numai astazi, ca implineste nu stiu cati ani, de 20% cu un vaucher. Banii, cei 330 RON, ii plateai, primeai un vaucher cu 20% din valoarea produsului, in suma de 60 de roni. Daca o scazi, ajungi tot la 270. Ideea de reducere clar e la batjocura!”, a povestit un alt vanzator.

Loading...

By: Elena Tudor Tags: ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close