Blestemul care este la indemana oricui! Cum sa blestemi pe cineva in 4 pasi!?

In: Utile, World

O carte extrem de controversata a aparut in Los Angeles si te invata cum sa-ti blestemi dusmanii invocand fortele intunecate in doar patru pasi simpli. Tot ce trebuie sa faci este sa uiti Regula de Aur si sa renunti la razbunare, sa fii multumit de viata ta si sa uiti ca doar acest lucru de va face fericit, potrivit ocultistului Damien Mulkrin, citat de weeklyworldnews.com.

Daca ai atins acest punct, atunci poti urma cei patru pasi ai lui Mulkrin pentru a descatusa fortele intunericului care iti vor da putere in maini in fata oricarui dusman, indiferent cat de puternic este, mai scrie Mulkrin.


“Vrajitorii sau vrajitoarele nu sunt singurele personae care pot transmite blesteme asupra oamenilor. Cu putin antrenament, oricine poate sa faca asta – chiar si tu”, mai afirma Damien Mulkrin in cartea sa When Bad Things Happen to Bad People (Cand lucrurile rele li se intampla oamenilor rai).

“De fapt, planul meu in patru puncte este atat de simplu incat poate fi urmat chiar si de un copil. Garantez ca nu exista o cale mai usoara si mai eficienta de a-ti rezolva problemele cu cineva decat asta”, mai afirma Mulkrin.

Iata planul in patru etape al lui Mulkrin>>>>>>

 

 

AVERTISMENT: Joaca de-a fortele oculte poate fi extrem de periculoasa iar uneori chiar mortala. DACA URMEZI ACEST PLAN O FACI PE PROPRIA RASPUNDERE. CapLimpede.ro nu isi asuma nici o responsabilitate legata de rezultatele acestui plan.

Loading...

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
9 thoughts on “Blestemul care este la indemana oricui! Cum sa blestemi pe cineva in 4 pasi!?

am o problema mare soțul meu mult își bate joc de mine și vrau sai fac vreun blestem care să-l aducă chiar la o boala grava ca cum mia făcut viata ca un coșmar. va rog ajutați-mă va rog din tot sufletul numai potu rezisa asa chinuri

Vreau să blestem pe un coleg , să i se întâmple cele mai grele lucruri

Blesemele se întorc… Se spune ca o femeie a facut un blestem ca vecinul ei sa se înece.. Toata lumea se ferea de ea! Dar pana la urmă s-a întors blestemul! A cazut in apa.. Putea sa fie salvata oricand… Dar nimeni nu a ajutat-o ştiind ca face blesteme asupara toturor :((((

Vreauu sa o blestem pe soacramea sa sufere din cauza insultelor pe care mi le adreseaza

Vreau sa o blestem pe fosta iubita ca am iubiti 11ani si anca nu o pot uita ma mintit si ma anselat ca o tarfa chiar si an cas an timp c’è eram la munca pe cat am iubito atat ai doresc raul

Tatiana te pot ajuta eu cu soțul tau gratis
Suna-ma 0764787334

Vă rog sa ma ajutati si pe mine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close