BLESTEMUL cazut asupra PAMANTULUI: “Era singurul care mai proteja omenirea de APOCALIPSA”!

In: Stirile zilei, Tech

Un laborant neamt a scapat pe jos singurul craniu mayas dotat cu puteri magice, care mai proteja omenirea de Apocalipsa.

In momentul in care Quauthemoc a cazut de pe biroul din laborator barbia acestui craniu – facut din roca vulcanica – s-a spart, atragand furia superstitiosilor care considera ca acest craniu era singurul care mai proteja omenirea de dezastru, scrie The Local.


„Cred ca a fost pus intr-un loc nesigur pentru ca, dintr-o data, am vazut cum craniul s-a prabusit pe podea, iar o bucata mare din barbie s-a spart. Acest fapt poate avea consecinte tragice”, a declarat un martor.

Potrivit legendei mayase acest artefact este unul din cele 13 cranii magice care ar avea puterea magica de a ajuta umanitatea sa treaca cu bine peste Apocalipsa programata in acest an pe 21.12.12.

„Profetia spune ca, in acea zi, cele 13 cranii vor dezvalui o cunoastere secreta si unitara a umanitatii. Mai multe lucruri despre aceasta lume nu sunt cunoscute. Este posibil ca ele (craniile) sa inceapa sa vorbeasca”, a explicat Thomas Ritter, proprietarul artefactului.

1craniu

Loading...

Sursa: antena3.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close