Brad Pitt: Cadou de 1 milion de lire sterline de la Angelina Jolie. Vezi ce a primit!

In: Monden, Stirile zilei

Angelina Jolie a platit 1 milion de lire sterline pentru un elicopter si un pachet de lectii de zbor logodnicului ei, Brad Pitt.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, cei doi si-au amenajat cu mai mult timp in urma un loc special de aterizare pentru elicoptere la Chateau Miraval, domeniul lor din sudul Frantei, astfel ca achizitionarea elicopterului a venit natural.


Cel mai probabil noul mijloc de transport va fi folosit de cei doi pentru a se deplasa in orasele din apropiere, indeosebi la Cannes.

Desi Brad Pitt detine deja brevetul pentru pilotaj, acesta va lua cateva lectii suplimentare de pilotaj a aparatului de zbor, inainte de a isi plimba cei 6 copii (3 adoptati – Maddox, Pax, Zahara si 3 biologici – Shiloh si gemenii Knox si Vivienne) cu noul elicopter.

In aceste zile se pare ca s-a rezolvat si conflictul dintre cuplul “Brangelina” si fosta sotiei a lui Brad, Jennifer Aniston, care le-a trimis celor doi un buchet de flori in valoare de 800 de dolari pentru cu ocazia logodnei.

Loading...

La randul sau Brad Pitt, i-a multumit fostei protagoniste din serialul “Friends”, Jennifer Aniston, trimitandu-i acesteia o cutie continand cateva sticle de vin produs pe domeniul Chateau Miraval.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close