Care este cel mai mare pacat al tau in functie de ziua in care te-ai nascut! – Cap Limpede

Care este cel mai mare pacat al tau in functie de ziua in care te-ai nascut!

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Toata lumea are pacate, iar repercusiunile sunt in functie de gravitatatea pacatului. Astrologii de la higherperspectives.com au alcatuit o lista a influentelor stelare asupra fiecarei zodii.
Iata cat de pacatos esti, in functie de zodie.

Berbec – Furia

Cine a apucat sa te vada la nervi stie. Fire pasionala, iti iesi repede din pepeni. Cand porneste vijelia, cam greu o mai poti domoli.
Taur – Lacomie

Iti plac cele mai fine lucruri si esti gata de orice ca sa le obtii. Nu conteaza daca in drumul tau ranesti pe cineva. Important este ca tu sa fii multumit.
Gemeni – Minciuna

Te folosesti de minciuna pentru a-ti hrani egoul si pentru a-i descuraja pe ceilalti. Astfel devii un vampir care-i stoarce de energie.
Rac – Slabiciune

Ai nevoie de oameni care sa te sustina, care sa te aprecieze, pentru a-ti hrani nevoile emotionale. Esti dependent de lauda altora.

Leu – Mandrie

Egoul tau este la cote inalte, drept pentru care esti considerat arogant. Ii ajuti pe ceilalti doar ca sa se spuna despre tine ca esti filantrop. Daca nu e nimeni pe langa tine care sa te vada, renunti.

Loading...

Fecioara – Invidia

Instabilitatea emotionala te umple de furie si invidie. Chiar si atunci cand esti in lumina reflectoarelor nu te poti bucura pentru ca ai senzatia ca va fi pentru putin timp.
Balanta – Vanitatea

Nu e vina ta, nu-i asa? Venus te-a facut asa frumos si tu n-ai nicio legatura cu asta. Iti exagerezi trasaturile pentru ca ceilalti sa te admire si sa-ti hranesti egoul.

Citeste mai mult pe SFATULPARINTILOR. RO.


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close