Castelul din chirpici din Romania care face senzatie printre straini!

In: Stirile zilei

Doi tineri antreprenori au intrat in atentia BBC cu ideea inedita de afacere pe care au initiat-o. Bucurestenii Razvan si Gabriela Vasile au lasat in urma viata din Capitala pentru a construi un castel de lut in Porumbacu de Sus, la 40 de km de Sibiu, unde vor sa atraga cat mai multi turisti.

„Castelul” nu este finalizat in totalitate si nu poate caza turisti, insa primeste deja numeroase reactii pozitive de la oamenii care viziteaza zona. Castelul de Lut Valea Zanelor, pagina de Facebook a viitorului hotel, are peste 20.000 de aprecieri, iar un cuplu a ales sa se casatoreasca in acest loc, scrie BBC.


Toate materialele din care este realizat „castelul ”sunt naturale, constructorii folosind lut, paie si piatra, iar camerele nu au finisaje moderne, conform site-ului Casa Mea.

Tot traditionala va fi si modalitatea de a incalzi cele zece camere ale hotelului pe timpul iernii, prin intermediul semineelor.

Loading...

Tinerii afaceristi au apelat la ajutorul unui arhitect pentru a realiza un proiect asa cum au visat si planuiesc sa deschida si un restaurant pana la finalul anului, in care sa foloseasca doar mancare bio, noteaza gandul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close