Cati bani castiga pe luna un casier in hypermarket-urile din Romania

In: Retail

Casierii din Bucuresti sunt mult mai bine platiti decat cei din provincie. In Capitala salariul variaza intre 1200 – 1800 de lei in timp ce in tara acesta este cuprins intre 700 si 1200 de lei.

 


„Fenomenul (diferentelor salariale pentru aceeasi pozitie – n.red.) este general va­labil. Oferta mai mare de forta de munca (cum e cazul in provincie, cu somaj ridicat) duce automat la scaderea «pretului» aces­tei re­surse. Iar costul vietii mai redus in pro­vin­cie coboara si el stacheta cand este vorba despre nivelul salarial. Treptat, sta­tu­tul Bu­curestiului de pol de forta de munca se dilueaza catre celelalte mari orase, in top aflandu-se Clujul si Timi­soara, unde so­majul este scazut“, a explicat Corina An­ghel, specialist comu­nicare in ca­drul APT.

Citeste si   El este ROMANUL cu 800 de milioane de dolari intr-un CONT ELVETIAN SECRET!

Datele APT arata ca cele mai mari dife­rente salariale in lanturile de magazine exista la pozitiile de casier, lucrator comer­cial si asistent magazin, unde salariile din pro­vincie sunt cu 20 – 30% mai mici decat in Bucuresti.

In Bucuresti, un asistent de magazin poate castiga intre 1.500 si 2.000 lei net, fata de 1.000 – 1.700 in provincie, a mai spus reprezentantul AP. Sursa: economica.net

Citeste si   Lumea s-a INGROZIT la vederea acestei FOTOGRAFII SOCANTE! Cum este prezentat „BEBELUSUL JIHADIST”! FOTO

 

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close