Cazul uluitor al barbatului care a trait fara inima! VIDEO

In: Stiinta

Craig Lewis a fost singurul om din lume care a trait fara inima, despre incredibila lui poveste fiind realizat si un documentar emotionant.

In luna martie 2014, Craig Lewis, 55 de ani, era pe moarte, din cauza unei afectiuni rare a inimii, care nu ii permitea macar nici instalarea unui stimulator cardiac.

Insa doi doctori de la Institutul Inimii din Texas au propus o solutie noua, revolutionara – instalarea unui dispozitiv “flux continuu”, care permite circularea sangelui in corp fara puls.

Citeste si   Reteta naturala care este eficienta in toate bolile cardiace!

Medicii Billy Cohn si Bud Frazier au instalat dispozitivul dupa ce i-au inlaturat inima lui Craig Lewis. Dupa o zi, pacientul era in picioare si vorbea cu doctorii care l-au salvat.

Cei doi doctori au dezvoltat dispozitivul cu ceva timp in urma si l-au testat pe aproape 50 de vitei. Au inlaturat inimile animalelor si dupa numai o zi acestia mancau, mergeau si dormeau, dar de data aceasta fara o inima care sa le pompeze sangele in trupuri.

Citeste si   Afla acum care este adevarata varsta a inimii tale!

Cand starea lui Craig Lewis s-a agravat, a fost dus la spital, iar doctorii au spus ca urma sa moara in urmatoarele 12 ORE.

Pentru ca, oricum, alta sansa nu mai era, sotia barbatului si-a dat acordul pentru instalarea dispozitivului de pompare a sangelui.

Sursa: stirileprotv.ro

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close