Ce se ascunde in ochii tai? Din cele mai vechi timpuri oamenii cred ca culoarea ochilor poate dezvalui trasaturi de caracter

In: Dezvoltare Personala
.

Culoarea ochilor este determinata in primul rand de cantitatea si de distributia melaninei. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au considerat ca nuanta ochilor poate dezvalui lucruri importante despre personalitate.

• Ochii negri

Cei mai multi oameni din lume, adica peste 55 la suta din populatia Globului, au ochii negri sau de un cafeniu inchis. Aceasta culoare se datoreaza unei caracteristici genetice dominante existente mai ales la popoarele asiatice si africane. Nuanta cafeniu-inchis a ochilor poate fi foarte intensa, caz in care ochii pot trece uneori drept negri, desi nu exista ochi de culoare perfect neagra.

Citeste si   Uimitor! Ce spune degetul mic despre tine

Personalitatea ochilor negri:

Maroul este o culoare puternica si bogata, asociata cu energiile pamantului, creativitate, tenacitate si fertilitate. Ochii negri sau inchisi la culoare sunt cei mai raspanditi in lume. Persoanele cu ochii negri sunt considerate a fi empatice, independente si de incredere. De asemenea, acestea sunt guvernate de dorinte sexuale puternice si sunt firi extrovertite. Ele tinda sa puna accentul pe armonie in relatii si pozitia in societate, si mai putin pe lucrurile materiale. Dezavantajele lor sunt vanitatea si ego-ul sensibil.

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close