Ce se intampla daca pui apa si bicarbonat peste fructele si legumele din frigider! Rezultatul este uimitor

In: Utile

Indiferent de provenienta si calitatea legumelor si fructelor, este foarte important sa le dezinfectezi bine inainte de a le consuma. Chiar si produsele organice pot fi contaminate cu pesticide si chimicale, asa ca este bine sa fii prevazator.

Cel mai simplu mod de a curata in profunzime fructele si legumele consta in folosirea unui amestec de bicarbonat.

Citeste si   Leacul natural care iti intareste imunitatea!

Bicarbonatul de sodiu este o substanta bazica ce se regastete peste tot prin natura, inclusiv in apele minerale de izvor. Printre altele, bicarbonatul este si un bun biopesticid, impiedicand astfel dezvoltarea bacteriilor, virusurilor si fungilor.

Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci bicarbonatul cu apa si sa omogenizezi bine preparatul pana ce capata consistenta unei paste. Foloseste amestecul la curatarea legumelor si fructelor ca sa le dezinfectezi.

Citeste si   Clarvazatoarea Carmen Harra dezvaluie remediul pentru cancer! L-a invatat de la Dalai Lama! Are de sapte ori puterea citostaticelor!

Iata exact pasii de urmat:

• Adauga o lingurita sau doua de bicarbonat de sodiu la 1-2 cani de apa si amesteca bine.

• Toarna amestecul peste apa in care speli legumele si fructele

• Spala apoi bine fructele si legumele

• Dupa utilizare, clateste alimentele curatate cu apa din abundenta ca sa indepartezi toate reziduurile de bicarbonat.

Citeste si   Atentie! Cele mai contaminate 20 de legume si fructe. Vezi lista

Sursa: Secretele, Autor Petru Barbulescu













MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close