Ce se intampla in corpul nostru cand mergem cu avionul! Este de 100 de ori mai probabil sa ne imbolnavim!

In: Sanatate

Raceli spontane, picioare umflate si un risc mai mare de carii dentare – acestea sunt doar cateva dintre consecintele negative ale zborurilor dese, potrivit unui articol al DailyMail.

Materialul arata ce se intampla cu corpul nostru atunci cand ne aflam intr-un avion, fie ca vorbim despre viduri dureroase de aer in urechi, fie de deshidratare. Deshidratarea pare a fi o consecinta a aerului conditionat din cabina presurizata, iar solutiile oferite sunt limitarea consumului de alcool si consumul de apa pana la destinatie. Cercetatorii semnaleaza si ca o treime din papilele gustative sunt ”orbite” la mare altitudine, acesta fiind un posibil motiv pentru care mancarea din avion are o reputatie proasta.

Citeste si   Antidotul banal care te scapa de cinci dintre cele mai comune maladii!

Ei arata si ca din cauza umiditatii virtuale din cabine, care genereaza un mediu ideal pentru raspandirea bolilor, este de 100 de ori mai probabil sa raciti dupa o calatorie cu avionul. Cercetatorii subliniaza si dintii pot fi afectati de calatoriile cu avionul – schimbarile de presiune exacerband astfel problemele stomatologice, scrie Business Magazin.

Citeste si   Studiul care dezvaluie adevarul despre conservele de ton! Una din doua conserve este contaminata!

Plamanii pot fi de asemenea afectati: decompresia aerului poate cauza balonarea acestora, incomfortabila mai ales pentru cei care sufera de astm si care poate cauza complicatii precum pneumotoraxul. În mod similar, stomacul se va mari la altitudine mare, ducand la discomfort abdominal. Pentru a evita acest lucru, calatorii sunt sfatuiti sa evite mancarea grea si bauturile gazoase.

Citeste si   Te scapa de durerea de cap in 20 de minute! Remediul este simplu si natural

Statul in aceeasi pozitie pentru ore intregi poate generea de asemenea riscul de coagulare a sangelui – aceasta poate conduce la umflarea membrelor. si la posibilitatea de tromboze.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close