Ce spune culoarea preferata despre PERSONALITATEA ta

In: Dezvoltare Personala

A ma cunoaste pe mine si a-l cunoaste pe celalalt sunt actiuni zilnice pe care le facem cu scopul nedeclarat de a da coerenta actiunilor noastre. De-a lungul timpului, omul a creat diverse metode de autocunoastere si cunoastere. Poate ca una dintre cele mai interesante este aceea bazata pe preferinta pentru anumite culori.

Citeste si   Testul care iti va da batai de cap si de picior. Afla cat de destept este membrul tau inferior drept

Mintea umana este “colorata” de lumea in care traim. Printr-o analiza atenta si o interpretare corelata cu alte teste psihologice a preferintei pentru culori, se pot obtine rezultate valide despre structura si dinamica personalitatii.
Asadar, preferintele si antipatiile noastre in ceea ce priveste culorile ne spun mult despre noi insine. Iata ce puteti afla despre trasaturile dvs. psihice in acest fel:

Citeste si   A fost descoperit scheletul celebrei Mona Lisa?

1. Rosu

Daca aveti o preferinta deosebita pentru rosu: sunteti intr-o permanenta efervescenta interioara, debordati de energie si vitalitate, sinteti vesnic in miscare, cautind prilejul de a va manifesta forta care va caracterizeaza.
Daca nu puteti suporta rosul: obositi repede, va este teama de actiune, de tot ce va poate schimba stilul lent de viata.
Contemplarea culorii rosii este un stimulator general, activeaza mintea si faciliteaza asociatiile de idei.

Citeste si   Fa o calatorie imaginara in PADUREA vietii tale! Fa testul care-ti va dezvalui locuri ascunse din personalitatea ta!

Citeste mai mult pe e-dimineata.ro!

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close