Ce spune numarul casei tale despre tine si familia ta!? – Cap Limpede

Ce spune numarul casei tale despre tine si familia ta!?

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Numarul locuintel tale reprezinta o entitate informational-energetica, care primeste sau respinge pe toti cei care patrund in spatiul sau.

 

Diversi numerologi au reusit sa gaseasca predispozitiile si rezonantele vibratiilor numerelor de la 1-9, caci prin 10 ne reintoarcem la 1 ( 1+0=1).

1. Locatar cu idei avansate, lider, conducator. Cadre militare, politisti, chirurgi, judecatori, patroni,cercetatori. Relaxare fizica, dar neliniste mentala, intelectuala. Spatiu destinat unui individ activ.Nepropice lenesilor, comozilor, diplomatilor.-Stihia dominanta este focul, deci riscuri de incendii. Apartamentul care poarta amprenta lui 1 nu ingaduie pompieri, sau alte meserii in legatura cu focul. Nu e bine sa existe arme de foc sau arme care se aseamana cu cifra 1 (cutit, bata, surubelnita). Este indicat ca la plecare sa fie deconectate aparatele electrice. Este benefica existenta unui simbol al soarelui sau al leului. Ziua favorabila musafirilor este duminica.Benefice culorile aurii, galben, portocaliu. Numarul invitatilor sa dea un numar impar. Sa existe intr-un colt un rubin sau diamante, aur.

Loading...


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close