Cea mai importanta descoperire de la Galileo incoace! Albert Einstein a prevazut asta in urma cu 100 de ani

In: Stiinta

Cercetatorii din Statele Unite sustin ca au detectat cu succes undele gravitationale. Albert Einstein a inaintat ipoteza existentei lor in urma cu un secol.

Conform teoriei generale a relativitatii, aceste unde se deplaseaza cu viteza luminii, contractând şi dilatând continuu spatiu-timpul. David Reitze, director executiv al proiectului Ligo (The Laser Interferometer Gravitational-Wave Observatory), afirma ca intram intr-o noua era a intelegerii Universului.

Citeste si   Cuvintele lui Tesla care ne dau de gandit! "Dintr-o masa in flacari ne-am nascut, si intr-o masa inghetata o sa ne transformam!"

„Este cu adevarat interesant ce urmeaza. in urma cu 400 de ani, Galileo a indreptat un telescop spre cer şi a deschis era astronomiei moderne. Cred ca realizam ceva cu o importanta similara astazi, cred ca deschidem o fereastra inspre Univers, spre astronomia gravitationala”, sustin cercetatorii.

Stephen Hawking sustine ca detectarea undelor gravitationale poate revolutiona astronomia.

Citeste si   OMENIREA se indreapta spre NIVELUL I: Ne aflam intr-o GAURA NEAGRA, intr-un UNIVERS diferit!

„Dincolo de confirmarea teoria relativitatii generale, putem spera sa vedem gaurile negre de-a lungul istoriei Universului. Am putea vedea chiar si vestigiile Universului primordial, in timpul Big Bang-ului,gratie undelor gravitationale”, a completat Hawking.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close