Cea mai mare RUSINE a Romaniei

In: Bani, Transporturi
.

Romania va deschide doar 10 kilometri de autostrada anul acesta, intre Pecica si Arad, dupa ce in anii 2012 si 2013 nu a deschis niciun santier nou de autostrazi. Cauza este taraganarea licitatiilor in 2013 de catre CNADNR.

Anul 2015 va fi cel mai slab de dupa 2008 la capitolul deschideri de autostrazi: doar 10 kilometri, intre Pecica si Arad, au ca termen sigur de finalizare anul acesta, in timp ce alti 6,5 km, intre soseaua Petricani si centura Bu­cu­restiului stau sub semnul intrebarii, avand in vedere ca pe o portiune de 3 km inca nu exista un constructor care sa realizeze lucrarile.

Citeste si   Adevarul despre bolile omului modern dupa varsta de 40 de ani! Raspunsul unui medic faimos te va pune pe ganduri!

Realizarile de anul acesta contrasteaza puternic cu ceea ce estimeaza alte tari din regiune ca vor finaliza in 2015.

Bulgarii spre exemplu mizeaza pe deschiderea circulatiei pe 142 de kilometri anul acesta, ceea ce ar duce reteaua de autostrazi din tara de la sud de Dunare la aproape 770 km, cu circa 60 km in plus fata de ceea ce va avea Romania la finalul anului 2015 la capitolul autostrazi, potrivit datelor Ministerului Dez­voltarii Re­gio­nale si Lucrarilor Publice din Bulgaria.

.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

REVINO IN TOP

Share Page

Close