Cea mai tare concluzie despre votul de la europarlamentare!

In: Social, Stirile zilei

Am tot sperat sa asist la niscaiva dezbateri legate de alegerile europarlamentare. Sa vad si eu un candidat care stie cap-coada problematica UE in general, si a relatiei UE-Romania in particular. Sa se dea solutii in chestiunea integrarii romilor. Sa aflu rationamentul guvernantilor atunci cand si-au propus sa adopte moneda euro din 2019. Bine, care ar fi rationamentul sa o adoptam, indiferent de data? As fi vrut sa explice careva dintre candidati cum se va imbunatati unitatea Uniunii Europene… Ba chiar sa ne explice cum vor contracara politica de doi lei a unor state membre in ceea ce priveste extremismul…

Citeste si   Agresiunea Moscovei continua. Ce state sunt pe LINIA DE FOC a Rusiei

Ce sa mai vorbesc de  lucruri si mai aproape de noi, precum politica agrara sau cea a evaziunii fiscale generata de legislatia europeana… Teme distruse de o campanie electorala care seamana mai mult cu acelea lansate de supermarketuri – „doar 2,99 lei carnatul romanesc”.  Ori „doar la noi gasesti telemea adevarata de Sibiu”.

Citeste si   SE INGROASA GLUMA: Intregul sistem de securitate al Europei este amenintat de ARMELE NUCLEARE ale RUSIEI!

In schimb, de ce avem parte? De razboi cu Rusia, sanctiuni la adresa Rusiei sau declaratii Rogozin. Marele vecin de la Rasarit pare a fi tema principala in alegerile europarlamentare. Nu vreau sa se inteleaga ca minimalizez pericolul din Est… Sau ca ma doare-n cot de soarta Ucrainei, a oamenilor de acolo mai exact. Nu.

Citeste si   Adevarul a iesit la iveala! Legatura secreta dintre Baba Vanga, Nostradamus din Balcani, si liderii comunisti! Previziunea care i-a adus faima!

Continuarea pe StireaZilei.com!

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close