Cei trei noi ministri PSD au depus juramantul la Cotroceni! Ceremonie fara precedent, Iohannis i-a expediat rapid!

In: Politic

Dupa peste 24 de ore in care a pastrat suspansul, Klaus Iohannis a anuntat marti ca isi da acordul pentru cei trei noi ministri pe care PSD ii pune de-a dreapta lui Mihai Tudose, in incercarea de a implementa, totusi, programul de guvernare.

Televiziunile de stiri mentioneaza ca a fost „cea mai scurta investire la Cotroceni, vreodata”.


Intreaga ceremonie s-a finalizat in mai putin de 10 minute, cu tot cu intonarea imnului de stat si depunerea juramintelor. Iohannis le-a strans apoi, scurt, mana celor trei noi ministri, i-a salutat apoi pe cei prezenti, dupa care a parasit sala de ceremonii.

Citeste si   Dragnea da cartile pe fata! A recunoscut ca programul de guvernare l-a lucrat un inculpat! Autorul a patentat cea mai ingenioasa metoda de a ascunde banii din coruptie!

Astfel, Paul Stanescu, Felix Stroe si Marius Nica au jurat sa-si daruiasca „toata puterea si priceperea pentru propasirea spirituala si materiala a poporului roman”, sa respecte Constitutia si legile tarii, sa apere „democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale cetatenilor, suveranitatea, independenta, unitatea si integritatea teritoriala a Romaniei”, daca asa le va ajuta Dumnezeu.

Citeste si   Doua ATACURI cu BOMBA au vizat un minister si un partid de guvernamant din Turcia!

Paul Stanescu devine astfel vicepremier si ministru al Dezvoltarii Regionale, Felix Stroe se va ocupa de Ministerul Transporturilor, in timp ce Marius Nica merge la Ministerul Fondurilor Europene.

De la ceremonie au lipsit atat seful PSD Liviu Dragnea, cat si cel al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, cei doi declarand ca sunt prea suparati pe seful statului ca sa participe la ceremonia prorpiilor ministri.

Citeste si   UPDATE: FMI neagă împrumutul de 600 de miliarde de euro pentru Italia

Klaus Iohannis nu a tinut niciun discurs cu aceasta ocazie, insa le-a spus cateva cuvinte premierului Mihai Tudose si ministrilor cand au dat mana dupa ceremonia de depunere a juramantului.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Ovidiu Cercel Tags: , ,
REVINO IN TOP

Share Page

Close