Cel mai asteptat smartphone din 2013, Samsung Galaxy SIV! Vezi specificatiile tehnice!

In: Stirile zilei, Tech

Cel mai asteptat smartphone din 2013, Samsung Galaxy SIV, s-ar putea lansa oficial pe piata in data de 15 martie, potrivit Phone Arena.

Daca Samsung Galaxy SIII nu a adus prea multe noutati in comparatie cu modelul precedent, Galaxy SIV este o adevarata evolutie pe piata mondiala de smartphone-uri.


galaxy s4

Terminalul va fi dotat cu un procesor quad-core de 2 Ghz, o memorie RAM de 2 GB si un ecran Super AMOLED PLUS de 5 inci Full HD, care iti va permite rularea de clipuri si aplicatii de cea mai inalta calitate grafica.

Citeste si   Facebook ii va obliga pe toti utilizatorii sa descarce APLICATIA pentru mesaje!

S IV vine cu o camera impresinanta de 13 megapixeli, iar fata de modele precedente, noul smartphone va integra inclusiv un buton care sa iti permita folosirea mult mai rapida a acestei functii.

O evolutie semnificativa este marimea bateriei care a crescut de la 2.100 mAh la Samsung Galaxy S III la 3.100 mAh la noul model, baterie pe care in general o regasim la tablete de 7 inci si care i-ar da noului device o autonomie de functionare continua de minim 10 ore si o autonomie de functionare in regim normal de pâna la 72 de ore.

Citeste si   Ce poti face cu TABLETELE sau TELEFOANELE invechite! Sapte TRUCURI UTILE pentru CONFORTUL TAU!

Sursa: economica.net

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

By: Elena Tudor Tags: , , ,
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close