Cel mai CIUDAT fenomen natural, surprins in imagini SPECTACULOASE! Vezi VIDEO

In: Stirile zilei, World

Un fenomen natural ciudat i-a luat prin surprindere pe locuitorii unui sat de pescari din Aberdeen, Scotia. Strazile, casele si masinile oamenilor au fost acoperite de o spuma de culoare alba, provocata de vanturile si ploile puternice care s-au abatut asupra zonei.

Vezi aici VIDEO!

Satul Footdee, cunoscut de locali drept Fittie si care este situat in extremitatea estica a portului Aberdeen, a fost acoperit de o patura de spuma alba, formata dintr-un amestec de nisip si apa, scrie Daily Mail.

Citeste si   Gangnam Style, piesa care a innebunit toata PLANETA! SUTE de milioane de vizualizari pe YouTube! Vezi VIDEO

Artistul Joyce Cairns a declarat: „Stau in acest sat de 33 de ani si am vazut multe furtuni puternice, insa nimic nu se compara cu asta. In ultima perioada nu ne-am putut odihni deloc. Vantul a fost atat de puternic…

Cand m-am trezit dimineata si m-am uitat pe fereastra nu mi-a venit sa cred ce vad. La inceput, am crezut ca marea vine spre noi, apoi mi-am dat seama ca este vorba de spuma, care se apropia tot mai mult la fiecare 15 minute”.

Citeste si   Cel mai celebru pinguin din lume a fost avansat in grad! Vezi cum a salutat Garda de Onoare! Video

O alta localnica, Lindsay Gordon, s-a aratat la fel de surprinsa: „A fost cea mai puternica furtuna pe care am vazut-o in ultimii 12 ani. A fost infricosator. Totul pare o scena de iarna cu spuma care acopera totul”.

MAI TREBUIE SA CITESTI SI...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Name Email Website Comment

REVINO IN TOP

Share Page

Close