Cel mai IUBIT TATA din Lume! Vezi gestul EXTRAORDINAR facut pentru copilul sau care a emotionat o lume intreaga! Vezi VIDEO – Cap Limpede

Cel mai IUBIT TATA din Lume! Vezi gestul EXTRAORDINAR facut pentru copilul sau care a emotionat o lume intreaga! Vezi VIDEO

Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!

Ron Fugelseth, producator de film in Statele Unite este in acest moment cel mai iubit tata din lume si erou declarat al fiului sau, asta dupa ce a reusit sa trimita in Spatiu si sa recupereze in siguranta cea mai iubita jucarie a micutului.

Vezi aici VIDEO!

Stanley, un trenulet de jucarie, a ajuns la marginea atmosferei Pamantului legat de un balon meteo, timp in care a fost fotografiat in permanenta de un aparat montat langa el. Jucaria a fost ulterior recuperata cu ajutorul GPS-ului montat pe camera foto.

Intregul proiect a avut rol educativ, spune tatal, care a vrut sa-i demonstreze fiului sau ca daca isi propune sa realizeze ceva, oricat ar fi de greu si de imposibil la prima vedere, totul are o solutie.

Filmul a fost incarcat pe Youtube unde a avut un succes incredibil. A toy train in Space, asa cum a fost numit, a strans peste 1 milion de vizualizari intr-un timp record de 36 de ore.

Loading...

 

 


Ti-a placut articolul? Trimite-l unui prieten!
spre

Share Page

Close